Bruk vår kompetanse

Få en grundig gjennomgang av dagens markedsføring - med konkrete tilbakemeldinger

I flere år har bedrifter stolt på oss til å forvalte millioner i mediekjøp på Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Youtube og Snapchat, dette med svært positive resultater.

Vi er spesialisert på resultatdrevet markedsføring. Gjennom lang erfaring og eksepsjonell forståelse, kan vi hjelpe dere å kartlegge hva dere går glipp av, hva konkurrentene dine gjør og hvordan dere kan få potensielle kunder til å velge bedriften din.
 
 
CleanShot 2022-11-07 at 08.48.45@2x

Jeg har jobbet opp mot noen av de største merkevarene i Norge

Nettsider

Er nettsiden utviklet på en måte som gir flere kunder?

SEO, UX, CRO og identitet - det er mye og tenke på. Vi hjelper dere å se hvordan å bruke nettsiden som en salgsmaskin, samtidig som den pleier eksisterende kundeforhold og ivaretar identitet og verdier.

Få et innblikk i hvor stor del av markedet dere er synlige for, og hvordan dere kan styre målgruppen riktig vei. 
 
 

Opplever å få god oppfølgning av rådgiver både i form av tilgjengelighet og faglig kompetanse. Anbefales videre.

web
hallgeir
Sosiale medier

Bruker bedriften sosiale medier på best mulig måte? 🤓

Omtrent alle er på sosiale medier. Vi forteller hvordan dere kan engasjere potensielle kunder på de forskjellige plattformene.

Benyttes det en innholdsstrategi som forstår kjøpsreisen til en stadig mer krevende forbruker? Treff kundene der de bruker tid. Vår ekspertise vil være tilgjengelig for deg og din bedrift, slik at dere får et konkurransefortrinn!
 
 

Vi engasjerte Vecora i forbindelse med kompetanseheving på LinkedIn. Vecora leverte praktisk, nyttig og lærerik innsikt om LinkedIn.

"Vecora hjalp oss med å få overblikk over hva vi gjør bra allerede, og hvor vi har størst rom for forbedring for å øke synlighet digitalt. Anbefaler alle en prat med Hallgeir - han er inspirerende og kreativ!"

Vi hjelper deg å gå gjennom dagens strategi og resultater og gir deg konkrete tilbakemeldinger.
Fyll ut informasjonen nedenfor for å snakke med en av våre eksperter. Vi kontakter deg for å avtale en grundig gjennomgang av dagens markedsføring og hvilke muligheter du har for å få enda mer igjen for den tiden og de ressursene du bruker nå i dag.
Referanser

Hva sier noen av de som jobber med meg?

“Hallgeir er lett å jobbe med. Han utfordrer tankegangen din og hjelper deg se idéer fra nye vinkler. Hver gang vi snakker sammen så kommer han med gode forslag til lønnsomme kampanjer og aktiviteter som vi kan gjøre. Trenger du er sparringspartner, coach eller foredragsholder så kan jeg anbefale Hallgeir. ”

“Hallgeir advised on various aspects of content production, often helping to create the content to achieve the highest ROI. Vecora also researched the most effective demographic for my brand, helping me drill this down to the detail that was required. This was something I was having huge problems with. They took the time to learn about my unique approach to my work. Mine is an idiosyncratic approach, and to understand this takes an investment that has so far been disappointing when delegating this kind of work. This has not been the case with Vecora, and I feel I have finally found someone I can trust with something that has taken me years to establish.”

“Vi tok kontakt med Hallgeir fordi vi ønsker å bli flinkere på å være mer synlige, ekstroverte og interessante i sosiale medier, særlig på LinkedIn. Det blir stadig viktigere at alle ansatte, spesielt oss med markedskontakt, er i stand til å bygge egne merkevarer og å være en representant for selskapets merkevare «der ute». Samtidig er det viktig at når vi er synlige så gjøres det på en måte som er engasjerende og interessant. Hallgeir har laget et spesialsydd opplegg hvor han gjennom «forelesning» og oppgaver har hjulpet oss med å bygge opp kompetanse og selvtillit gjennom et opplegg hvor vi har fulgt opp kursdeltakerne over et par måneder. Det har vært både lærerikt og morsomt; da Hallgeir har en form som er akkurat lettbent nok til at alle klarer – og vil – henge med.”