Få tilgang til sjekklisten

9 ting alle markedsførere bør ha kontroll på

 

Det er ikke alltid lett å ha full kontroll på effekten av markedsføringsaktivitetene, denne sjekklisten hjelper dere å få kontroll og hvordan dere raskt kan dokumentere resultatene av aktivitetene dere gjør. 

 

 

9målering-bok-mockup-transparent
CAMILLA HOVE - DAGLIG LEDER

"Vi har brukt Vecora i mange år og er svært fornøyd med det de har å tilby. Vi har innimellom også prøvd andre aktører i tillegg, men ender alltid opp tilbake hos Vecora og i dag styrer de hele vår markedsplan.

Det vi liker med Vecora er at de er pålitelige og leverer det de lover, de er kreative og løsningsorienterte. Fleksibilitet er også viktig for oss da mye kan endre seg gjennom en hektisk sesong.

Hos Vecora følger de opp, tilrettelegger og styrer annonseringen der den gir best resultater.

 

Må også nevne prikken over i’en, de er en fantastisk kjekk gjeng å samarbeide med! Terningkast 10."

  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Hva får du med?Hvorfor har jeg skrevet denne?

Hver dag snakker jeg med markedsmedarbeidere, markedssjefer og markedsførere om følelsen av å ikke ha helt kontroll. Som leder av et markedsteam eller ansvarlig for digital markedsføring i bedriften er det din oppgave å vise hvilke resultater aktivitetene deres har. 

Jeg har satt sammen en sjekkliste for deg som føler du mister litt kontroll noen ganger, denne sjekklisten viser deg de 9 målingene du må ha kontroll på dersom du jobber i en markedsavdeling, er markedssjef eller har ansvar for digital markedsføring og sosiale medier.

Få tilgang på listen 9 målinger du bør ha kontroll på